Skoči na glavno vsebino

PIKA NAi

Priročnik za učitelje podaljšanega bivanja v prvem triletju osnovne šole in vse, ki ustvarjajo z otroki

Na OŠ Dragotina Ketteja smo oktobra 2017 izdali priročnik PIKA NAi, ki je rezultat inovativnega sodelovanja učiteljice in petnajstih generacij otrok. V obsegu 196 strani je uporaben za učitelje razrednega pouka prvega triletja in vse (starše, stare starše, tete, strice …), ki bi radi s svojimi otroki/vnuki/nečaki/varovanci popestrili skupne urice.
Za pomoč pri načrtovanju programa dela skozi šol. leto in uporabo priročnika PIKA NAi so uporabnikom tu ponujene tri priloge:

Način dela v podaljšanem bivanju je bil v šol. letu 2008/2009 kot šolski inovacijski projekt Kaj naj izmislim si? Kaj bomo delali? predstavljen in visoko ocenjen na Zavodu Republike Slovenije za šolstvo v Ljubljani ter na GZS, in sicer je na Območni zbornici Postojna prejel bronasto priznanje za najboljše inovacije v regiji za leto 2009. Projekt je prerasel v priročnik, obogaten z zgodbami o književni junakinji Piki Nai, ki na počitnicah pri dedku iznajdljivo preganja počitniški dolgčas.
Vsi učitelji, ki smo kakorkoli sodelovali pri nastajanju knjige, smo se honorarju odpovedali, denar od prodaje knjig pa namenili Šolskemu skladu OŠ Dragotina Ketteja.

Priročnik PIKA NAi je na voljo za 22 .

Za morebitna pojasnila ali naročilo pokličite tel. št. 05 7110380.

Laura Novak, avtorica priročnika

Kazalo priročnika

Oglejte si eno od poglavij

Posnetek predstavitve priročnika

Posnetki Pike Nai za potrebe skupine v času korona virusa

Seznam povezav do posnetkov

Related Images:

(Skupno 7.664 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost