Skoči na glavno vsebino

Zbiram, zbiram, zbiram … zbiram star papir

Od ponedeljka, 16. oktobra, do četrtka, 19. oktobra, bo med 16. in 18. uro potekala akcija zbiranja starega papirja. Lepo vabljeni, da prinesete star papir, časopise, revije, reklame … (Kartona Dinos, ki mu papir predamo, žal ne odkupuje, zato kartona ne bomo sprejemali.)

Tudi tokrat si želimo, da bi bili uspešni, kot smo bili v lanskem letu, ko smo skupno zbrali več kot 25 ton starega papirja.

Iz zbranih sredstev smo v času poletnih počitnic na šolskih hodnikih in stopnišču uredili talne didaktične igre (kvadrat poštevanke, večkratnike, shemo človeškega telesa, pozitivne misli – fotografije v prilogi), med šolskim letom smo financirali nakup različnih učnih in tehničnih pripomočkov ter didaktičnih igral.

Sofinancirali smo tudi nekatere nadstandardne dejavnosti za učence (prevoze otrok na določene dejavnosti in tekmovanja, predstavo za bodoče prvošolce, subvencionirali smo ekskurzije za socialno ogrožene učence ipd.).

Ob zaključku lanskega šolskega leta smo vse pridne zbiratelje nagradili z res bogatim srečelovom.

Tudi letos vas učence, starše in zaposlene nagovarjamo k zbiranju papirja. Nagrada ob koncu leta prav gotovo sledi; kakšna bo, pa je še skrivnost.

Gremo v akcijo!

Članice šolskega sklada

Related Images:

(Skupno 65 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost